Stranger Things S3 hampir sempurna ❤️

No Spoiler review!

Stranger Things is one of the best tv-show ever! Season 1 was perfect, season 2 amazing. Jadi penasaran bakalan kayak gemana season 3.
Aku agak trauma gara2 final season nya Game of Thrones, kekecewaanku pada GOT takut nular ke series lain 😂

But! Never worry, season 3 Stranger Things is beyond expectation, new characters, new evil man, even more heroes, upgraded mind flyer, teenage drama, dan jangan lupakan outfit, hair and makeup tahun 80an, super kece!!

The performances are all great, the visual effects are the best they’ve ever been tapi ada beberapa plothole yang bikin mengernyitkan dahi. Contohnya the upside-down yang seolah mudah sekali dibuka-tutup. Atau.. kok bisa tiba2 ada Russian military base dibawah kota Hawkins.

But overall its a great season! Tidak membosankan, bikin deg2an, dan lucu banget! My favorite team is Dustin, Steve and Robin, they’re the best things about this season! And Erica, Queen of ice cream, broker of deal, she’s the boss. Don’t forget all of the boys and girls! I just love those children.

Ending season ini memuaskan, bikin sedih (aku nangis berlinangan air mata), masing2 karakter berkembang to the next stage. Post credit scene ala Marvel bikin penasaran bakalan jadi apa season selanjutnya.

Brilliant return!
Rated 9,6/10

One thought on “Stranger Things S3 hampir sempurna ❤️

What do you think?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s