hxt is <3

the songs they wrote together.
hyde’s comment about eien.
the ring. the kiss.

hxt

i don’t care what other people say,
it’s almost shame in a way but that’s what i believe.
all hail haitsu!

Baca juga yang ini:
hyde/tetsuya fanfiction

12 thoughts on “hxt is <3

  1. wo… hxt.
    i think all they do just sort of fanservice.
    but ignore me, up till now, hxt still my favorite couple.

  2. pairing yg tiada duanya..
    best pairing I’ve ever know deh.. haha

    jadi kangen..
    pengen liat mreka berduaan lagi.. T^T

  3. rei >> some of them are fanservice..
    but. if u look closely.. u will find it, the chemistry.
    i don’t know.. i think i’m crazy, such a fangirl ^^;

    dea >> mereka adalah legenda, halah.
    hmm… mereka masih kok.. *mudah-mudahan* kan masih temenan..

    nazu >> uuoooo, maksudnyah apa itu???

  4. kita sudah sering membicarakan mereka dirumah dgn panjang lebar sis,,,
    kalo mau diterusin disini bisa-bisa blogmu itu isinya komen ku semua…

    XDD

    haitsu is a MUST!!!

  5. ah, i understand *wink*
    aku shock waktu liat ‘kiss’
    kupikir waktu itu…”wuah.. go public ni mreka!” hehe. tapi gak tau ni futs..
    bingung.

  6. nazu >> aku tau.

    maya >> hehe, aku punya buanyak bukti may. kesimpulanku didasarkan oleh perjalanan panjang sejarah mereka disertai kumpulan bukti dan manuskrip terpercaya, halah.
    i just know it.
    seperti yang sudah kuutarakan, it’s almost shame in a way.. but that’s what i believe ^^

  7. takao >> hehe.. gomen.
    mm.. jadi gini.. aku tu punya teori (yang didasarkan bukti2, hints, diskusi, dll) bahwa hyde dan tetsu itu bener-bener memiliki hubungan ‘khusus’ yang lebih dari sekedar teman.
    begitu :D

    kaihiro >> desho! pas tur mata heart 07 tu..

What do you think?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s