Pataka 83

Pataka 83.
Paguyuban Akabri Taruna Angkatan 83′. Beberapa minggu lalu, kami sekeluarga mengunjungi Akmil Magelang (dulu AKABRI) dalam rangka reuni temen2 seangkatan ayah *hormat grak*
Perayaan 25 tahun pengabdian jadi tentara dihelat disana.

Don’t have to tell you the detail. I think it’s boring. Let’s go to the main course. The celebration took place at the big ballroom, and they invite Teamlo and Kerispatih

Ladies and gentelman the parents clap hands naturally..
How about The teenagers?? Kyaa!!! Sammy!! They begin to sque in their high sharp voice (not me. i’m just sitting wisely with my lyche juice like im gonna waste my voice for them?? never)
The problem is.. it’s Kerispatih. I repeat, Kerispatih. Truthfully it’s a big no for me. I have my reason :)

It’s a formal night, held at a big ballroom, everyone dress up with gown and nice suit, they’re all looks charming. Everyone sit nicely enjoying the whole show, but then.. Kerispatih show up. The teenager getting wilder, sque sque jump jump clap clap.

How about the parents?? They smiled watching their child go wild at the front of the stage, thinking ” the hell is this??”. Sorry, om, tante, but Betharia Sonata not here tonight, hehe.
Certainly, i don’t enjoy the performance.
Nazu, saw my blue mood face said “don’t u miss GazettE rite now sis??” *nod nod*

But thx God, the day before, there’s one agenda that made my day brighter.
It was Marching Band Display by.Taruna. Yay *shiawase*.
They’re awesome (*o*). For an hour and half, we were treated excessively with nice attraction by sweet gentleman on their excellent uniform *nod* yes, impressive.
Dad said how nostalgic, 25 years ago he was at their place.

At the end of the show, mom gave me question “ada yang nyantol gak neng? ato perlu mamah pilihin??”
^^

marching band parade

marching 2
 marching3
About these ads

21 thoughts on “Pataka 83

  1. ha ha ha…
    u post it!!!!

    Hell yeah,,kerispatih pastinya bukan aku banget…malahan lebih nge-ROCK an si teamlo loh!!

    saat itu aku butuh RDK….

  2. ahaha,,

    and I can guess already what the parents were thinking; they should never have invited the band already. :mrgreen:

    not that I say the bands were bad choice; that’s a matter of preference… but for something formal like a ball or gala dinner? whew. :roll:

    anyway, it’s also kind of art to attend such ceremonies.

    ah, anyway, Japan it’s not the only country with music. bear with it anyway :mrgreen:

    ~cheers

  3. yeah, i can saw it in my dad’s face. bad choice. forget to tell, those face show up at least at 80% person in d’room. phailure i could say.

    but, it’s always fun when u go tho family “thing” like this, always get new stuff to learn, that’s why, don’t care how boring it is, i’ll go ;)

    ah, yud1 u always hit me with the reality. thx frend *wink*

  4. eh… why did my submitted comment appeared that way? I didn’t mean that one with typos and grammar mistakes scattered… *doh, baru nyadar*

    my bad, guess I submitted it wrong… *awawawa* xP

    …ah, whatever. didn’t impair most of the idea anyway. as long as it got the feeling through, it would not matter much! *kesambet semangat jepun* xD

    ~one not-so-important comment
    ~bear with it anyway :mrgreen:

  5. ah. daijobu. *maklum* i always do those stupid mistake.
    not a big deal, can handle it.

    and yud1. Yes. I WILL BEAR with it.

  6. hohohoho…
    jangan gitu dong mereka juga (krispatih)juga manusia booookk,
    but i setuju banget dengan kamu..

  7. hehe. aku tau itu. tapi my blog my rules..itulah enaknya punya blog, u can say what ur heart want to say.

  8. hehe,
    kasian kerispatih ..hehe,
    tapi i setuju juga dengan kamu .. aku punya pengalaman indah di magelang, Mama, papa,kakek , aku menghadiri kelulusan adikku ( 6 thn silam), Drum band Taruna Akmil ‘ itu masih membekas dalam ingatan-ku, ngarep banget punya anak laki… pengen aku masukin AKMIL… hehehe ..

  9. wah,..kmu pergi jg,..?
    aq kmren tu jg k’Akmil ya acara reunian pataka,..
    menurut aq acara na seru jg,..
    walaupun,..yah artis na g’bgitu ska,..
    tp sneng ja dpt tmn2 baru nak2 pataka n ngeliat bokap nostalgia ma temen2 na,..
    n aq jd tw Akmil tu sperti apa,..

  10. hei vella..
    wah.. sayang kita g’ kenalan yah.. hehe. bribet banget waktu itu.. aku cuman kenalan ma beberapa anak :p

  11. Iya tuch anak-anak yang bokapnya lulusan AKABRI 1983 harus kompak dan saling kenal biar hubungan silahturahmi gak cuman bokapnya doank.
    Lulusan AKABRI ’83 terkenal kompaknye walaupun kata seniornya lulusan ’83 bandel tapi tanggung jawab sama tugas dan anak buahnye……Bravo PATAKA ’83 sukses selalu memimpin TNI dimasa datang……

  12. lam kenal semua… wah waktu itu g ikut,, rame y… emmm… buat anak pataka 83 gmn klo bikin kelompok jg, jd ortunya kompak anaknya juga kompak… usulan doang sih…

  13. terima kasih kepada adik adik, salam hormat saya untuk semua papa dan mama dirumah semoga yg adi adik inginkan terwujud juga seperti saya teman papa kalian semoga PATAKA 83 solid kompak sebagai Benteng SAPTA MARGA dan menjadi pelindung NKRI dimasa depan thans you verry must all PATAKA 83 family. fudy

  14. Assww. ijin dimohon kehadirannya keluarga besar Pataka83 dalam acara Reuni Akbar PATAKA 83 di Mercury Hotel Ancol pada hari sabtu tgl 23 Feb 2013 pukul 12.00 Registrasi. Demikian Ump (Zuirman)

What do you think?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s